Valpecamp!

28. mai, 2022

På himmelspretten fikk vi opp utegård til valpene - det var stor suksess! Det er en skikkelig sosialiseringsarena også - det er trafikk, fotgjengere, gravemaskiner og snekkere, fugler i alle størrelser, naboer, passerende hunder, fly og helikopter og sist, men ikke minst; Barn!!
Videoen viser Jacob Elias, Iver, Trym, Liam, Lars Johan og Kamilla. Det er kos, lek og nærhet. Alt selvfølgelig alltid sammen med voksne!!!

Del denne siden

"Nei har jeg sagt! Baren er stengt!!"

25. mai, 2022

Melkebaren erstattes av lekemamma!

25. mai, 2022

Først er det Bass og Ace som leker litt med mamma. Så kommer Dice og så kommer Ace tilbake. Bright er den som prøver å snike til seg litt pupp fra mamma før hele gjengen stormer til bardisken for å om mulig få en siste tår før det stenges!

Matstasjonen oppgraderers til lek- og kosestasjon!

25. mai, 2022

Når valpene ikke er så intense etter melkebaren blir Saga helt tydelig mer avslappet! Hun virkelig koser seg sammen med de, og de lekes med, vaskes og koses med. 

Hun setter i til de på en moderat måte, og vi er skikkelig stolt over hvor rolig og tydelig hun er overfor de. Vennlig, men bestemt er vel rett å si. Når de slutter å prøve å die henne, er hun straks der med kos og lek i stedet for. Det er tydelig at de får mer respekt for henne. Det er slik det må være, viktig at valpene er avvent til de skal flytte! 

På bildet til venstre er det Sweet som tar seg en tuppelur med mamma som pute ❤

Lunsj. Husk lyd!

23. mai, 2022